All Paint Services

Binnenschilderwerken

Laat uw binnenschilderwerken aan professionals over

Is uw interieur aan een likje verf toe? Aarzel dan niet om uw binnenschilderwerken aan professionals over te laten. Bij All Paint Services gaan we handmatig of via een airless spuittechniek (JetRoller) aan de slag.

We gebruiken kwaliteitsverf van BOSS paints en Sigma waarvan we uitgebreide stalenwaaiers ter beschikking hebben. Die kleuren zullen ook in uw buitenruimte niet misstaan.

Afhankelijk van de ondergrond maken we doorgaans het volgende onderscheid:

Indien nodig, kunnen we waterschade wegwerken om barsten en oneffenheden in een nieuwe verflaag te voorkomen. Muren, meubels of raam- en deuromlijstingen die niet geschilderd hoeven te worden, plakken we net zoals de vloer zorgvuldig af. Zo garanderen we een vlekkeloos geheel.

Binnenschilderwerken op til?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Toch liever behang of decoratief pleister?

Mocht uw voorkeur naar behang uitgaan, kunnen wij uw wanden daarmee bekleden. Voor badkamers raden we dan weer decoratief pleister (MORTEX) aan. Dat bestaat uit onder meer cement en kalk, twee componenten die een waterdichte basis creëren.

Als u dat wenst, kunnen we kleine oppervlakken (opnieuw) met tegels bezetten. Bent u niet zeker welke materialen het geschiktst voor uw ideeën zijn? Laat van u horen en we lichten met plezier de mogelijkheden toe.